Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Tukumā aicina uz hole in one turnīriem

Pēc neliela laukuma sakopšanas pārtraukuma Tukuma pusē, "Odiņu" laukumā, svētdien noslēgsies "Lielā Oda" tūres posms, kura atbalstītāji par hole in one sola apmaksātu golfa ceļojumu uz Spāniju. Savukārt nepilnu nedēļu vēlāk par trāpījumu bedrītē ar vienu trāpīgu sitienu 9.bedrītē varēs tikt pie BMW spēkrata.

Ja izdosies tikt pie hole in one šonedēļ, balvā no SIA "Witraktor" paredzēts apmaksāts lidojums un nedēļas nogale labākajā Marbeljas golfa viesnīcā "Marbella Club Golf Resort". "Witraktor" darbinieki Valda Liepiņa vadībā pagājušās nedēļas nogalē ievadīja "Witraktor" nedēļu "Odiņu" laukumā, kur visu šo nedēļu var spēlēt "Lielā Oda" tūres 4. posmā.

Kopīgas spēlēšanas pamatlaiks paredzēts 28. jūnijā plkst. 11, taču dalībnieki var spēlēt jebkurā sev ērtā laikā saskaņā ar tūres nolikumu.

Savukārt "EZ Auto" posms ar BMW hole in one balvā risināsies 4. jūlijā. Organizatori lūdz interesentus nenokavēt ar pieteikšanos, jo vietu skaits nav neierobežots.

Var atgādināt, ka "Odiņi" atrodas ainaviski skaistā vietā Tumes pagastā starp Jaunmoku pili un Tukumu. Daļa laukuma ir parka tipa, izveidota starp mūžzaļiem stādījumiem, laukakmeņu rindām un dekoratīviem dīķiem, bet pārējais laukums, izmantojot esošo reljefu, izbūvēts no jauna 2012.gadā. Deviņu bedrīšu PAR 31 laukuma garums ir 1860 metri, tajā izveidoti četri dīķi un 10 smilšu bunkuri.

Pēdējās izmaiņas , 25.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē