Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Match-play čempionāts arī senioriem

Arvien lielāku interesi par Latvijas senioru čempionātu veicina gan laika plūduma nepārvarama vara, gan izmaiņas nolikumā, kas ļauj startēt dalībniekiem no 50 gadu vecuma. Turklāt sezonas kalendārā veiktās izmaiņas vairs nenostāda golferus izvēles priekšā, jo varēs startēt gan senioru čempionātā, gan nedēļu vēlāk piedalīties Alandeko Latvijas match-play čempionātā.

Jau iepriekš Latvijas senioru čempionāts bija ieplānots no 5. līdz 7. augustam "Viesturos", un nekādas izmaiņas šo sezonas kalendāra daļu nav skārušas. Savukārt, respektējot arī senioru interesi par match-play čempionātu, šī turnīra izspēle "Ozo Golf Club" laukumā tika pārcelta uz 15. un 16.augustu. Iepriekš abus turnīrus bija paredzēts aizvadīt vienlaicīgi.

Latvijas Golfa federācija atgādina, ka senioru vecums no 50 gadiem tika noteikts ar Eiropas Golfa asociācijas (EGA)atbalstu, lai veicinātu dalībnieku iesaistīšanos un paplašinātu spēlētāju loku. EGA gada beigās vēl lems, vai 50 gadu robežu kā senioru vecuma slieksni noteikt kā vispārpieņemtu normu.

Savukārt Alandeko match-play čempionāta organizators Andris Keisels informēja, ka radikālu izmaiņu turnīrā salīdzinājumā ar pērno gadu nebūs. Savukārt nelielas izmaiņas ir paredzētas, un ar tām varēs iepazīties apstiprinātajā turnīra nolikumā, kas golferu uzmanībai tiks nodots jau tuvākajās nedēļās.

Pēdējās izmaiņas , 15.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē