Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Lēciens tuvāk līderēm

Ar atkārtotu sezonā savu labāko raunda rezultātu Krista Puisīte sestdien Mičiganā krasi uzlaboja pozīcijas turnīra tabulā un vienu kārtu pirms LPGA fārmtūres posma noslēguma sasniedza dalītu 19.vietu. Otrajā raundā Krista izkārtoja sev sešus bērdijus un 18 bedrītes izspēlēja ar -4 zem PAR.

Kristai otrajā no turnīra trim raundiem "Battle Creek Country Club" laukumā bija dalīts otrais labākais rezultāts, kas summā ar -2 zem PAR saglabā iespēju cīnīties par TOP 5 finišu. Līdere pirms svētdien paredzētās pēdējās kārtas ar -9 zem PAR ir japāniete Chie Arimura, kura ir divus sitienus priekšā tuvākajai konkurentei mājiniecei Daniella Iacobelli.

Kristas spēlē vienīgais kritums sestdien bija, tuvojoties pirmā deviņnieka beigām, kad 7. un 8.bedrītē viens pēc otra sekoja divi bugiji. Taču turpinājumā tūlītēja trīs bērdiju sērija ļāva turnīra summā panākt jau PAR atbilstošu rezultātu, ko līdz raunda beigām izdevās uzlabot ar vēl diviem bērdijiem.

Salīdzinājumā ar pirmo raundu, pēc kura Krista dalīja 79.vietu, Latvijas profesionāle uzlaboja savu rezultātu visos uzskaitītajos statistikas rādītājos - gan trāpītajos fērvejos (11/14 pret 9/14 dienu iepriekš), draiva distancē (259/246), ripināšanā (30/34) un regulācijā (GIR) sasniegtajos grīnos (16/18 pret 14/18).

"Symetra" tūres sezonā līdz šim vienīgo reizi ar -4 zem PAR Krista nospēlēja iepriekšējā turnīra pēdējā raundā pirms divām nedēļām.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 07.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē