Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Pret laika kaprīzēm kopā ar Kjus

Firmas Kjus saknes, kā zināms, ir kalnu slēpošanā. Pasargāt no laikapstākļu ietekmes, kas var traucēt sportojot - tas bija un ir šī Premium tehnoloģiski mūsdienīgā aktīvās atpūtas apģērba ražotāja mērķis Nr.1! Tāpēc var teikt, ka tieši Kjus lietus jakas un bikses, kā arī plānās dūnu jakas ir tas sortiments, kas Latvijas golferiem varētu būt visnoderīgākais.

Pret lietu – Kjus Pro 3L jaka. Tajā izmantots visos virzienos staipīgs (4-way strech) materiāls, kas saglabā pilnīgu kustības brīvību un tai pašā laikā nodrošina 18 000 mm ūdensizturību. Šis rādītājs ir pilnīgi pietiekams, lai pat visstiprākajā lietusgāzē Jūs paliktu sauss un varētu baudīt speli. Ja Jūs izvēlēsieties arī Kjus Pro 3L bikses, tad komforta sajūta būs 100%!

Pret drēgniem rītiem – vieglās Kjus dūnu jakas, kas noderēs, izejot golfa laukumā, kad pavasara vai vasaras sākuma gaidīto silto laiku nomainījis rudenīgs drēgnums. Jaka viegli iepakojama golfa somas kabatā, ja paliek siltāks un tās palīdzība vairs nav nepieciešama.

Šo Kjus sortimentu ir izmēģinājuši un atzinīgi novērtējuši jau daudzi Latvijas golferi, paļaujoties uz ērtumu un komfortu ko tas sniedz jebkuros laika apstākļos, lai izbaudītu savu labāko spēli!

Kjus kolekcija nopērkama veikalā Ski box Golf, Tallinas ielā 32 un Golfa kluba Viesturi Pro veikalā.

Pēdējās izmaiņas , 20.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē