Arhīvs
8. Maijs, 2024. Staņislavs, Staņislava, Ceronis, Stefānija
Pāru kaujas
rezultâti

Laiks jauniem panākumiem

Itin izaicinošos laikapstākļos sestdien "Ozo" laukumā risinājās www.laikswatches.lv "Open", tomēr laureātu rezultāti pierādīja, ka nav nepaveicamu uzdevumu. Savukārt tiem, kam šķiet, ka rezultātu uz nepareizo pusi ietekmēja nūju kvalitāte, jau otrdien būs iespēja ķerties pie lietas Demo dienā.

Kungiem labāko handikapu grupā un dāmām uzvara bija junioru sabiedrotā. Pauls Nesaule iekrāja 38 stableford punktus un grupā vienīgais spēja uzlabot handikapu. Otro un trešo vietu ar 36 punktiem sadalīja attiecīgi Ints Krasts un Valdis Muižnieks.

Ar +1 virs PAR nospēlēja Roberts Eihmanis, bet 34 punkti stableford vērtējumā Latvijas amatieru čempionam handikapa ieskaitē nodrošināja 6.vietu.

Savukārt dāmu grupā Linda Ķirķe palika nepārspēta ar 36 punktiem un otrajā pozīcijā pēc papildu rādītājiem atstāja vēl vienu junioru vecuma spēlētāju Annu Marksu. Trešā ar 32 punktiem bija Ginta Ozoliņa.

Kungiem otrajā HCP grupā divi labākie spēlētāji iekrāja pa 37 punktiem, tomēr labāk izspēlēts laukuma otrais deviņnieks Arnoldam Laksam nodrošināja pārsvaru pār Ediju Svaru.

Visi gribētāji izzināt iespējas sava inventāra uzlabošanā "Ozo" būs gaidīti otrdien Demo dienā, kas risināsies no plkst. 13 līdz 18. Uz iepriekšējo Demo dienu netikušie nav nekur bezcerīgi atpalikuši, jo visu sortimentu varēs iztestēt arī šoreiz, turklāt asistējot zinošiem padomdevējiem.

Pēdējās izmaiņas , 16.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē