Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Gulbe piekāpjas brīnumainā finišā

Pagājusī nedēļas nogale beidzot būtu varējusi iekrāsot Natālijas Gulbes karjeru zelta lauru krāsā, taču “Scandinavian TPC” galvenā favorīte un rīkotāja Annika Sorenstam ar vairākiem neticami spožiem sitieniem konkurenti pārspēja četras dienas ilgušā turnīra pēdējā bedrītē.

Pirms ceturtās kārtas 18.bedrītes Gulbe “Barseback Golf Club” laukumā pie Malmes bija panākusi Sorenstam, kura pēc pirmajām trim dienām bija vadībā ar viena punkta pārsvaru.

Pēc Sorenstam pēdējā sitiena no tee šķita, ka 22 gadus vecā Gulbe tuvojas pirmajai uzvarai profesionāles karjerā, jo zviedrietes bumbiņa aizlidoja kokos. Taču pasaules dāmu golfa līdere spēja ar 8.dzelzi izmānīt bumbiņu uz 393 jardu garās bedrītes grīna, un ar izcilu 14 metrus tālu ripinājumu guva uzvaru nesošo bērdiju. Gulbei PAR vairs neko nelīdzēja.

Labākās epizodes Gulbei bija īsi pirms tam, kad, sākot ar 14.bedrīti, viņai izdevās trīs bērdiji pēc kārtas. Pēdējā kārtā Gulbe nospēlēja ar labāko rezultātu – 70 sitienu, bet Sorenstam laukumu izgāja ar PAR (72).

Sorenstam uzvarēja ar 284 sitieniem (-4 zem PAR). Par vienu sitienu atpalika Gulbe, bet trešo vietu dalīja divas francūzietes Patricia Meunier-Lebouc un Gwladys Nocera, kā arī Zviedrijas golfere Carin Koch (PAR).

Vēlāk Sorenstam atzina, ka rīkotājas pienākumu dēļ nav atlicis pietiekami daudz laika treniņiem, taču, neraugoties uz to, finišs izdevies lielisks. “Natālija spēlēja skaistu golfu, un bija lieliski, ka viņa parūpējās par tik dramatisku finišu,” pēc karjerā 75.uzvaras un piektā triumfa Zviedrijā teica Sorenstam.

“Scandinavian TPC” rezultāti: http://tpc.golfdata.se/tpc/live/res_lbo.asp?TK=W0531XX&tour=WP

Pēdējās izmaiņas , 09.08.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē