Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Izsole ar Pugačovu un Vīķi-Freibergu

Tik lielu popularitāti golfs Latvijā vēl nav ieguvis, lai "Hansabanka Latvian Open" noslēgumu apmeklētu ar šo spēli pagaidām nesaistīti dažādu dzīves jomu spīdekļi. Tomēr vairākas zvaigznes pasākumā būs pārstāvētas netieši - ar saviem autogrāfiem golfa bumbiņu izsolē, kur nopelnītos līdzekļus nodos bērnu slimnīcu rīcībā.

"Hansabankas" un "Ozo Golf Club" rīkotās izsoles dalībnieki savā īpašumā varēs iegūt bumbiņas ar Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas, nevīstošās popdīvas Allas Pugačovas, vijoļspēles mākslas virtuoza Gidona Krēmera un "Pilsētas ar nākotni" virsvadītāja Aivara Lemberga parakstiem.

"Ozo Golf Club" direktors Armands Puče atturējās prognozēt, cik lielu summu izdosies savākt, sakot, ka "izsole ir izsole". Taču "pāris tūkstošu" robeža, viņaprāt, būtu sasniedzama. Izsolē būs aicināti piedalīties gan turnīra dalībnieki, gan rīkotāju lūgtie viesi.

Līdzīgu akciju rīkoja pērn pēc "Hansabanka Baltic Open" turnīra, savācot Bērnu klīniskajai slimnīcai 2636 latus. Pirms gada visdārgāk izsolīja ekspremjera Einara Repšes parakstītu bumbiņu, kas izrādījās 1000 latu vērta. Par mazākām summām jaunus īpašniekus atrada hokejista un "Ozo Golf Club" īpašnieka Sanda Ozoliņa, dzejnieka Imanta Ziedoņa un mūziķa Renāra Kaupera parakstītas bumbiņas.

"Hansabanka Latvian Open" noslēgums ir paredzēts svētdien viesnīcā "Rīdzene", kur arī tiks apbalvoti uzvarētāji. Sacensībās startēs turpat pusotra simta golfa lietpratēju, tā kā varētu netrūkt pretendentu uz bumbiņām, kuras jo īpaši žēl būtu noslīcināt kādā dīķī.

Izspēlējot "Ozo Golf Club" 13. bedrīti, golferiem "Hansabanka Latvian Open" būs iespēja par hole in one nopelnīt "Mercedes" (B klases) automašīnu. Kas zina, varbūt šoreiz beidzot būs pienācis laiks kādam golferim izbaudīt šo neticamo veiksmi.

Pēdējās izmaiņas , 10.08.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē