Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Vēl tuvāk līderēm

Laura Jansone un Krista Puisīte piektdien Floridā droši tika pāri katam un uzlaboja pozīcijas "Symetra" tūres posmā, kur atlikušajos divos raundos jācīnās par vēl augstākām pozīcijām, lai tiktu pie ieskaites punktiem pasaules rangā. Laura turnīra pusceļā ar -1 zem PAR dala 21.vietu, savukārt Krista ar PAR atbilstošu rezultātu pakāpās uz dalītu 30. pozīciju.

Sacensību otrajā kārtā Laura "Cypress Lake Country Club" laukumā nospēlēja ar PAR atbilstošu rezultātu, jo četriem bērdijiem pretim bija divi bugiji un divkāršs bugijs. Turpretim Kristai visi no PAR atšķirīgie rezultāti iekrājās PAR 4 bedrītēs - trīs bērdiji un divi bugiji.

Laurai sestdien pašai sev jāgādā patīkama dāvana vārdadienā un tāpat kā Kristai turnīrā ar 150 000 dolāru balvu fondu jātiecas pēc TOP 10.

Līderpozīcijas pusceļā ar -6 zem PAR dala mājiniece Brianna Do un Austrālijas golfere Emma de Groot.

"Chico's Patty Berg" turnīrā gan ir sava specifika - katu pārvarēja tikai 55 spēlētājas, bet daļu balvu fonda sadalīs arī TOP 70 iekļuvušās golferes, kam turnīrs jau beidzies. Tas tādēļ, ka pēdējos divos raundos "Symetra" tūres golferes laukumā spēlēs kopā ar Leģendu tūres 30 dalībniecēm, kam sadalīšanai būs atvēlēti atsevišķi 150 000 dolāru savā ieskaitē.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 18.04.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē