Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Linda finišē studentu sezonā

Austrumtenesijas valsts universitātes (ETSU) meiteņu komanda otrdien 6.vietā noslēdza Dienvidu konferences čempionātu un līdz ar to sezona ASV studentu sportā (NCAA) noslēdzās Lindai Dobelei, kura individuālajā vērtējumā pēdējā turnīrā bija rezultātu tabulas vidusdaļā.

Visos trijos sacensību raundos Linda "Savannah Quarters Country Club" laukumā nospēlēja nelielos plusos un summā ar rezultātu +12 virs PAR (75-76-77) dalīja 26.vietu 45 spēlētāju konkurencē. Uzvarētāja Taylor Totland no Furman augstskolas Džordžijā bija pārliecinoši pārāka ar -8 zem PAR un četru sitienu pārsvaru.

Arī komandu ieskaitē Furman universitāte finišēja pirmajā vietā ar -6 zem PAR un lielu atrāvienu. ETSU meitenes ieguva 6.vietu (+30) un apsteidza trīs augstskolas.

ETSU "Lady Bucs" komandā ar otro numuru izliktā Linda individuāli bija ceturtā labākā no piecām spēlētājām, un tieši ne tik veiksmīgā pēdējā diena liedza iekšējā rangā tikt augstāk.

ETSU komandas trenere Stefanie Shelton uzsvēra, ka komanda ir jauna, un tikai sezonas pēdējās nedēļās sāka just pārliecību par saviem spēkiem. Tādēļ Shelton cer, ka nākamā sezona jau būs panākumiem bagātāka.

Arī Lindai veiksmīgākas bija sezonas beigas, regulārās sezonas pēdējā turnīrā pirmoreiz sezonā sacensības summā pabeidzot ar viencipara skaitli plusā pret laukumu (+5), kas ļāva dalīt 18.vietu. Taču pēc NCAA golfa vēl būs iespēja sezonu turpināt un pretendēt uz labiem rezultātiem amatieru turnīros Atlantijas šajā pusē.

NCAA Dienvidu konferences REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 15.04.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē