Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pārejas laiks

Marta pirmā puse ir gana labvēlīgs laiks, lai paspētu gan noķert pēdējos ziemas iespaidus, gan sāktu īsti pavasarīgas nodarbes. Tā aizvadītajā nedēļas nogalē risinājās vairāki golfa pasākumi, turklāt viens no tiem bija uz slēpēm un piesaistīts uzreiz divām sezonām.

"Reiņa trases" rīkotajās "Ski&Golf" sacensībās tika noteikts vietu sadalījums kalnu slēpošanas sacensībās, kas līdz ar to ļāva noteikt labākos kopvērtējumā, kur tika iekļauti arī 19. oktobrī aizvadītā 18 bedrīšu golfa turnīra rezultāti.

Vienkāršākā situācija izvērtās dāmu konkurencē, kur Anda Sproģe bija labākā gan golfa laukumā, gan uz slēpēm. Savukārt kungiem pirmo vietu ieguva Mārtiņš Šternbergs. Cerības saglabājas arī tiem, kas laureātos netika, jo slēpošanas rezultāts tiks iekļauts arī 2015.gada "Ski&Golf" sacensību vērtējumā. Atliek tikai labi sagatavoties sacensību golfa daļai, kas notiks 24.maijā.

Tikmēr nepārprotami pavasarīgā dienā daudzi spēlētāji sezonas pirmās tīrās golfa emocijas guva gan "Avotu" laukumā pie Valmieras, gan "Odiņos" Tukuma pusē. Vēl dažas nedēļas, un sezona būs oficiāli sākusies gandrīz visos Latvijas golfa laukumos.

Pēdējās izmaiņas , 10.03.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē