Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

McIlroy peldina 3.dzelzi

Nedēļas nogalē ASV PGA tūrē uzvaru "Cadillac Championship" izcīnīja amerikānis Dustin Johnson, tomēr vismaz tikpat lielu mediju vērību izpelnījās pasaules ranga līderis Rory McIlroy, kurš otrajā raundā pēc neveiksmīga sitiena ar slaidu vēzienu tālu dīķī iemeta neveiksmīgo 3.dzelzi.

Neveiksmīgas nūjas slīcināšana nav tik neparasts notikums, kas nebūtu pieredzēts arī Ķīšezera krastos, tomēr šoreiz jāatzīst cits publicitātes vēriens McIlroy stāstā.

Miljardieris Donald Trump nolīga akvalangistu, kas prāvajā ūdens šķērslī pie "Trump National Doral" laukuma 8. bedrītes (PAR 5) atrada McIlroy pēc otrā sitiena upurēto nūju. Trump atzina, ka gadījums tomēr ir īpašs, jo paša noslīcināto nūju atrašanai viņš ūdenslīdēju nealgo.

Trešo raundu McIlroy spēlēja tikai ar 13 nūjām, sakot, ka 3.dzelzis viņam nav vajadzīgs. Taču Trump vēlāk sagaidīja McIlroy treniņlaukumā un pasniedza viņam no dzelmes atgūto golfa instrumentu, piebilstot, ka 13 nav laimīgs skaitlis, tādēļ somā jābūt 14 nūjām.

Tiesa, pēdējā raundā McIlroy tāpat būtu iespēja spēlēt ar 14 nūjām, jo viņam īpaši piegādāja jaunu 3.dzelzi. McIlroy arī apsolīja, ka no ūdens izzvejoto nūju nodos Trump rīcībā. Mijardieris tikmēr nākotnes plānu izvēlē svārstījās starp nūjas izsoli labdarībai, vai tās iekļaušanu "Doral" laukuma muzejiskajās vērtībās.

Vēl viena epizode "Cadillac Championship"atgādināja, ka visbiežāk svarīgāks ir nevis pats notikums, bet tas, kas to piedzīvojis. Trešajā raundā no savas nūjas tādā pašā veidā tajā pašā bedrītē šķīrās Marcel Siem, taču neviens tam nepievērsa īpašu vērību.

Pēc 3.dzelža epopejas McIlroy turnīrs beidzās ar dalītu 9.vietu un rezultātu -1 zem PAR, tikmēr Johnson bija labākais ar -9.

Pēdējās izmaiņas , 09.03.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē