Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Atvadas ar vietu ceturtajā desmitā

Sezonā pirmo izbraukumu svētdien dienvidu puslodē noslēdza Laura Jansone, Austrālijā finišējot dalītā 37.vietā Jaundienvidvelsas dāmu "Open". Tāpat kā dienu iepriekš Lauras rezultāts pēdējā raundā bija +1 virs PAR un trīs dienu summā Latvijas profesionāle sacensības noslēdza ar +2 virs PAR.

Turnīrā ar 125 000 Austrālijas dolāru balvu fondu Lauras rezultātu kartīte pēdējā kārtā tika krāsota visai raiba - pieci bērdiji, četri bugiji un divkāršs bugijs pirmajā bedrītē. Raunda pirmā deviņnieka turpinājumā Laura ar četriem bērdijiem pavērsa rezultātu no +2 uz -2, taču tad iestājās bugiju laiks. Pirms 18. bedrītes, kuru izdevās izspēlēt ar optimistisku bērdiju, rezultāts raundā bija pieaudzis līdz +2.

Uzvaru "Oatlands Golf Club" laukumā Sidnejas priekšpilsētā izcīnīja angliete Holly Clyburn, kura bija līdere pēc divām kārtām. Trīs dienu summā uzvarētājas rezultāts bija -11 zem PAR.

Laura vēsta, ka no Austrālijas uzreiz dosies uz ASV, kur turpinās treniņus, taču tuvāk marta beigām viņu jau gaidīs starts Dāmu Eiropas tūres posmā Marokā.

"NSW Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 08.03.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē