Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Ar sešiem bērdijiem un 'sniegavīru'

Gan optimisti, gan dzīvi caur tumšākām brillēm skatošie katrs no sava skatupunkta var vērtēt Lauras Jansones pirmo raundu Jaunzēlandes sieviešu "Open", kur Latvijas profesionāle piektdien iespēlēja sešus bērdijus, taču tika arī pie apaļa astonņieka PAR 4 bedrītē. Summā raundā PAR rezultāts šādā matemātiskā situācijā šķiet drīzāk loģisks iznākums.

Pēc sacensību pirmās dienas Laura dala 41.vietu un sestdien turpinās cīņu par kāpumu augšup, lai svētdien "Clearwater Golf Club" laukumā varētu pretendēt gan uz daļu no 200 000 eiro balvu fonda, gan ieskaites punktiem pasaules rangā.

Arī šoreiz Laura atgādināja, ka viņa specialitāte ir raunda beigas, jo no 10. bedrītes startējusī golfere sacensību dienu PAR 72 laukumā pabeidza ar trīs bērdiju sēriju. Lai gan pagātnē jau ir laiki, kad par nozīmīgu notikumu varēja dēvēt Latvijas golferu piedalīšanos augsta līmeņa sacensībās, šī nedēļas nogale tomēr izceļas arī ar to, ka Laura startē vienā turnīrā ar pasaules ranga līderi jaunzēlandieti Lydia Ko.

Mājinieku favorīte Ko pēc pirmās dienas dala 14.vietu ar -2 zem PAR, bet līdere ar -6 ir Anne-Lise Claudal no Francijas. Ko spēlēšana mājās veicināja arī iespaidīgu skatītāju interesei, jo jau turnīra pirmo kārtu klātienē vēroja gandrīz 6000 golfa cienītāju.

Laura pēc pirmās turnīra dienas balasē uz kata robežas, jo trešajam raundam kvalificēsies 50 labākās golferes plus visas pēdējā atbilstošā rezultāta īpašnieces.

Jaunzēlandes sieviešu "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 27.02.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē