Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Līderos soms un Krievijas golfere

Savas tradīcijas "Latvian Open" vēsturē jau ir iesakņojušās, un pēc pirmās sacensību dienas izskatās, ka tās varētu turpināties arī šosezon. Kungu konkurencē pēc pirmās dienas vadībā izvirzījās soms Sebastian Kinstedt, tomēr viņa pozīcijas nav tik stabilas kā dāmu līderei pamatīgu starptautisko pieredzi guvušajai 20 gadu vecajai Krievijas golferei Marijai Verčenovai.

Pērn Krievijas amatieru "Open" negaidīti uzvarējusi Verčenova šogad Krievijas atklātajā čempionātā palika otrā. "Ozo Golf Club" viņa nospēlēja ar -2 zem PAR , un pēc pirmās dienas par septiņiem sitieniem apsteidz igaunieti Mari Suursalu (77), kā arī savu tautieti Jeļizavetu Ņikuļinu (77). Laurai Jansonei neizdevās nospēlēt labāk par 80 sitieniem, un Latvijas dāmu līdere pagaidām ir ceturtā.

Kungiem Kinstedt līdera pozīcijas nodrošināja 74 sitieni, taču rezultāti ir ļoti blīvi. Par vienu sitienu atpaliek divi Latvijas juniori Dāvis Puksts un Kārlis Broders, kā arī igaunis Enn Paaro.

Sestdien pēc otrās kārtas dalībnieku skaits saruks līdz 54 kungiem un 12 dāmām. Izskatās, ka tiesības spēlēt trešajā kārtā varētu saglabāt tie kungi, kuri summā nospēlēs ne sliktāk kā +36 virs PAR.

Pēdējās izmaiņas , 12.08.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē