Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Ziemas lauri Sangovičam un Daigai Puisītei

Pēc trim ieskaites raundiem Turcijā pirmdien tika sveikti Latvijas ziemas čempionāta uzvarētāji Uldis Sangovičs un Daiga Puisīte. Balvas saņēma arī Vidzemes ziemas čempioni un laureāti vairākās neto ieskaites grupās Ziemas kausa izcīņas vērtējumā.

Kungiem jau pirms turnīra kļuva skaidrs, ka Latvijas ziemas čempionāta titulam būs jauns īpašnieks, jo nespēlēja neviens no pērnās sezonas medaļnieku trijnieka. Sangovičs trīs kārtu summā bija labākais ar +37 virs PAR (90-78-85) un otrās vietas ieguvēju Edgaru Zālīti (90-86-84) apsteidza par septiņiem sitieniem. Uz trešo vietu pakāpās Andris Cinis (95-87-86), kurš no Zālīša atpalika astoņus sitienus.

Dāmām Puisīte veiksmīgi aizstāvēja pērn Turcijā jau iegūtos ziemas čempiones laurus, nospēlējot ar 293 sitieniem (105-88-100). Pirmajā trijniekā iekļuva arī Jeļena Šestakova (302) un Lidija Gavrilova (309).

Par Vidzemes ziemas čempioniem sitienu spēlē pēc divu raundu rezultātiem kļuva Zālītis un Šestakova, savukārt Vidzemes ziemas kausu neto ieskaitē labākie bija Augusts Rozenfelds un Aija Veisa.

Atsevišķi Ziemas kausus sadalīja arī trijās HCP grupās neto vērtējumā kopējā kungu un dāmu ieskaitē. Labākās sekmes šādā formātā pēc trim ieskaites raundiem bija Sangovičam, Reinim Kučeram un Rozenfeldam.

Turnīrā "Carya Golf Club" un "National Golf Course" laukumos startēja vairāk nekā seši desmiti golferu, apliecinot, ka vidzemnieku iedibinātie Latvijas ziemas turnīri ne velti notiek jau astoto gadu, un spēlētāju atsaucība ir arī organizatoru ieguldītā darba novērtējums.

Latvijas ziemas turnīru REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 16.02.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē