Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Aktivitātes dienvidos

Nedaudz tuvākos un krietni tālākos dienvidu platumu grādos nedēļas nogale paiet daudziem Latvijas golferiem, spēlējot dažādās sacensībās. Laura Jansone pirms pēdējā raunda ir TOP 30 dāmu Austrālijas "Masters", Turcijā tikmēr aizvadīts pirmais raunds Latvijas ziemas čempionātā, bet Linda Dobele Amerikā sāka studentu golfa sezonu.

Laura Goldkoustā sestdien spēlēja vējainā dienā, kurā labākais rezultāts profesionālēm bija -1 zem PAR. Laura nospēlēja ar +2 virs PAR un summā ar +3 pakāpās uz dalītu 25.vietu. Rezultātu sadalījumā pa bedrītēm uzrādās trīs bērdiji, četri bugiji un divkāršs bugijs, taču organizatori rēķinu veduši pēc PAR 72 laukuma, nevis turnīrā oficiālā PAR 73, līdz ar to precīzs, šķiet, ir tikai raunda gala rezultāts.

Sacensību pēdējā diena "Royal Pines" laukumā būs ne mazāk svarīga kā iepriekšējās, un pirms pēdējā raunda līderpozīcijas dala trīs spēlētājas - anglietes Holly Clyburn un Charley Hull, kā arī korejiete Eun Woo Choi ar -4 zem PAR.

Tikmēr Turcijā pēc pirmās no četrām sacensību dienām kungiem viena sitiena pārsvaru pār konkurentiem Latvijas ziemas amatieru čempionātā ieguva Edmunds Jansons (89), kura tuvākie konkurenti ir Edgars Zālītis un Uldis Sangovičs. Arī dāmām situācija tabulas galvgalī ir proporcionāla, jo Jeļena Šestakova (104) ir līdere ar viena sitiena pārsvaru pār Daigu Puisīti un Lidiju Gavrilovu. Tā kā sacensības beigsies tikai pirmdien, intriga vēl ne tuvu nav atrisināta.

Savukārt Linda Dobele pēc pirmās sacensību dienas dala 24.vietu ASV studentu sporta (NCAA) turnīrā, kur Austrumtenesijas valsts universitātes golfere nospēlēja ar +4 virs PAR. Turnīrs Floridā turpināsies ar 18 bedrīšu izspēli sestdien un pēdējo raundu svētdien.

Austrālijas dāmu "Masters" REZULTĀTI

Latvijas ziemas čempionāta REZULTĀTI

NCAA turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 14.02.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē