Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Unikālais albatross

Uz visu laiku veiksmīgāko sitienu golfā noteikti būtu daudz kandidātu, taču pretendentu lokā noteikti var iekļaut Richard Green, kurš šonedēļ Austrālijas PGA tūres Pro-Am turnīrā izkārtoja sev hole in one PAR 4 bedrītē, lai gan no tee ar draiveri trāpīja bunkurā.

"Thirteenth Beach Golf Links" laukumā Green spēlēja Pro-Am pirms "Oates Vic Open" sacensību sākuma, un savu partneru kompānijā konstatēja, ka 15.bedrītē (PAR 4) var mēģināt ar pirmo sitienu tikt uz grīna. 

Bumbiņa pēc sitiena piezemējās sāņus pirms grīna un ielēca bunkurā, lai mirkli vēlāk no turienes asā leņķī izlēktu uz grīna un mierīgi ieripotu bedrītē.

Lieki teikt, ka Green neko tādu dzīvē nebija piedzīvojis. Profesionālais golferis, kura rēķinā ir trīs uzvaras Eiropas tūrē, atzina, ka nekad iepriekš bedrītes izspēlē nebija iesitis albatrosu jeb -3 zem PAR, tādēļ pat Pro-Am turnīrā tas ir izcils notikums.

Green iepriekš ir izdevies sacensībās trāpīt hole in one, taču to viņš neuzskata par tik īpašu notikumu kā teju neiespējamo albatrosu pēc bumbiņas nomaldīšanās.

Pēdējās izmaiņas , 06.02.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē