Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Vilina bulgāri

Arvien nozīmīgākus panākumus golfa industrijas attīstībā guvušie bulgāri aicina ikvienu amatieri piedalīties trīs dienu turnīrā Kaliakras raga trijos laukumos, kas jau guvuši zināmu ievērību. Reglaments neparedz būtiskus ierobežojumus un iespēja varētu vairāk ieinteresēt tos, kuri vēlas izzināt golfa vietas Melnās jūras piekrastē.

"Kaliakra Open" risināsies no 18. līdz 20.jūnijam "LightHouse Golf & Spa Resort", "BlackSeaRama" un "Thracian Cliffs" laukumos. "Trāķijas klintīs" aizpērn risinājās Eiropas tūres match-play čempionāts, un Gary Player šo piejūras laukumu nosaucis par tādu, kam pasaulē līdzīga neatrast.

Turnīrā, kur pa vienam raundam tiks spēlēts katrā laukumā, paredzēta stableford ieskaite trijās HCP grupās bez vecuma ierobežojuma. Tā kā "Kaliakra Open" notiks jau otro gadu, acīmredzot pirmā pieredze bijusi gana veiksmīga. Dalības maksa, kas sedz golfa spēles un četras naktis viesnīcā, dažādos variantos ir no 400 līdz 600 eiro.

Lai gan Balkāni tradicionāli nav ērtākā vieta golfa ceļotājam no Latvijas, vasarā bez pārsēšanās var aizlidot ne tikai uz Bukaresti, ko no Kaliakras šķir pāris simtu kilometru, bet arī uz Burgasu, no kurienes būs divreiz īsāks tālākais ceļš. Plašāka informācija rīkotāju MĀJASLAPĀ.

Pēdējās izmaiņas , 28.01.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē