Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Jaunā gada apņemšanās

Apņemšanās jaunā sezonā gūt jaunus panākumus nav golferiem sveša, tostarp pasaules ranga līderim Rory McIlroy, kurš pastāstīja, ka jau vairākus gadus savas ieceres pieraksta uz lidmašīnas biļetes iekāpšanas talona, dodoties uz sezonā pirmajām sacensībām.

McIlroy ir viens no tiem, kas negrib savus sezonas mērķus nosaukt publiski, un nav jau brīnums, jo ne visu izdodas piepildīt arī pasaulē labākajiem profesionāļiem. Taču McIlroy plānošanas metodika ir gana interesanta, lai to uzklausītu.

"Katru gadu šajā reisā [no Dublinas un Dubaiju] es pierakstu savus mērķus uz iekāpšanas talona otras puses. Tad ielieku to makā un paturu [apņemšanās] prātā, taču uz tām neskatos, līdz decembrī beidzas sezona," paskaidroja McIlroy.

"Visu gadu mani mērķi ir man kabatā. Dalīties ar tiem es nevēlos. Izņemšu sarakstu gada beigās un tad redzēšu, cik daudz esmu paveicis," piebilda ziemeļīrs.

McIlroy atzina, ka 2014.gadā neizpildīja visu plānoto, lai gan uzvarēja divos "Major", atguva pirmo vietu rangā, ieņēma pirmo vietu Eiropas tūres naudas listē un Eiropas komandas sastāvā kļuva par Ryder kausa ieguvēju. Neizpildīts palicis uzvarēto turnīru plāns, jo no sevis McIlroy gaidījis sešas uzvaras, bet ieguva tikai četras.

Par jauno sezonu McIlroy tik vien atklāja, ka viņa mērķu sarakstā ir septiņi punkti. Golfa apskatnieki uzskata, ka viens ieraksts, visticamāk, ir uzvara "US Masters", vienīgajā "Major", kurā McIlroy vēl nav izdevies uzvarēt.

Pēdējās izmaiņas , 27.01.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē