Arhīvs
6. Maijs, 2024. Gaidis, Didzis, Lūcijs, Didriķis
Pāru kaujas
rezultâti

Pāri katam ar rezervi

Ar Dāmu Eiropas tūres (LET) kvalifikācijas turnīrā sestdien Marokā sasniegto savu līdz šim labāko rezultātu Laura Jansone pārliecinoši paveica uzdevuma pirmo pusi un pēc četriem raundiem pārvarēja katu, uzlabojot pozīcijas cīņā par tūres karti. Ar -3 zem PAR raundu Laura pakāpās uz dalītu 26.vietu.

Rezultātu četru dienu summā izdevās pielīdzināt PAR, tomēr pilnai laimei mazliet pietrūka, jo vēl uz priekšpēdējās bedrītes tee Lauras rezultāts raundā bija -5. Teicams Laurai izdevās pirmā deviņnieka noslēgums ar kombināciju bērdijs-īgls-bērdijs, kas tobrīd jau deva -5 zem PAR. Taču, ko laukums bija devis ar īglu pirmā deviņnieka priekšpēdējā bedrītē (PAR 4), to otrā deviņnieka priekšpēdējā bedrītē ar divkāršu bugiju paņēma atpakaļ.

Kopumā Laurai raundā "Al Madeen" laukumā līdzās īglam bija četri bērdiji, bet pirms divkārša bugija bija arī bugijs 11. bedrītē.

Nepārprotami izšķiroša svētdien būs piektā kārta, kur 64 golferes turpinās cīņu par TOP30, lai nodrošinātu tūres karti nākamajai sezonai. Noslēguma kārta risināsies "Samanah" laukumā, kas līdz šim Laurai nav bijis tik vēlīgs, jo abi raundi ir izspēlēti virs PAR (75-73). Labāk līdz šim ir veicies "Al Madeen" laukumā (71-69), un nekas cits neatliek, kā mēģināt šo veiksmi Marakešā pārvilināt arī uz otru laukumu.

Līderpozīcijās arvien stabili turās angliete Georgia Hall, kura četru dienu summā rezultāts sasniedza -14. Atsevišķa turnīra neprognozējamību vēl apliecināja fakts, ka kvalifikācijas katu nepārvarēja vairākas golferes, kuras šosezon spēlēja "Major" turnīros.

LET kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 20.12.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē