Arhīvs
2. Maijs, 2024. Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds, Laris
Pāru kaujas
rezultâti

LET Marokas eksāmens

Siltos un saulainos laikapstākļos trešdien Marokā sākās Dāmu Eiropas tūres (LET) izšķirošās kvalifikācijas sacensības, kur Laura Jansone startēja ar +3 virs PAR pirmajā raundā. Priekšā gaida vēl ilga cīņa par labākām nākotnes izredzēm 2015.gada sezonā.

"Samanah" un "Al Madeen" laukumos startēja 119 dalībnieces, kam vispirms četrās kārtās jānoskaidro 60 labākās, kas piektajā raundā turpinās cīņu par nākamās sezonas tūres kartēm. Lai nopelnītu kvalifikācijā augstāko iespējamo kategoriju, turnīrā jāfinišē TOP 30.

Laura turnīru sāka "Samanah" laukumā, kur viņas rezultātu plusos pavērsa trīs bugiji, turklāt divi no tiem bija pirmajās trijās bedrītēs, bet pēdējais - pirmā deviņnieka noslēgumā. Turpinājumā atlika pārrakstīt rezultātu kartītē jau nodrukātos ciparus, un +3 saglabājās līdz 75 sitienu finišam.

Izlozei labpaticies, ka Laura vismaz pirmās divas dienas spēlē vienā flaitā ar islandieti Valdis Jonsdottir, kura savulaik bija Kristas Puisīte komandas biedre Teksasas valsts universitātes komandā. Abas golferes ceturtdien kopā mēros "Al Madeen" laukuma 18 bedrītes.

Līdere pēc pirmās dienas ir 18 gadus vecā Anglijas profesionāle Georgia Hall, kura "Samanah" laukumu izspēlēja ar 67 sitieniem jeb -5 zem PAR. Hall tāpat kā Laura spēlēja "Samanah" laukumā, tomēr kopumā turnīra tabulas galvgalī vairāk ir spēlētāju, kas pirmo raundu aizvadīja "Al Madeen".

LET kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 17.12.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē