Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Laura sāk ar +5

Pirmo kārtu Dāmu Eiropas tūres (LET) priekškvalifikācijas turnīrā Laura Jansone pirmdien Marokā izspēlēja ar +5 virs PAR jeb 78 sitieniem, kas ļauj dalīt 18.vietu. Turnīrs turpināsies līdz ceturtdienai, golferēm cīnoties par vietām galvenajā kvalifikācijas turnīrā, kur varēs tikt pie tūres kartes uz nākamo sezonu.

Šogad LET tūres priekškvalifikācija ir sadalīta vairākos vienlīdz nozīmīgos turnīros. Vienā jau iepriekš novembrī aizvadītā turnīrā Marokā uz izšķirošo kvalifikāciju tika 30 labākās golferes, un sagaidāms, ka līdzīgs skaits tālāk tiks arī no turnīra, kas ar Lauras dalību risinās "Royal Golf Dar Es Salam" laukumā, Rabatā.

Laurai neveiksmīgākās bija pašas raunda beigas, jo pirms pēdējām trim bedrītēm viņa vēl bija TOP 10. Taču bugijs 16. bedrītē un divkāršs bugijs uz 18.bedrītes grīna, pavirzīja rezultātu lielākos plusos. Rezultātu kartītē bija arī divi bērdiji un kopumā pieci bugiji.

Marokā aizvadītajā iepriekšējā priekškvalifikācijas turnīrā TOP 30 varēja tikt ar rezultātu ne sliktāku kā +23 virs PAR, taču paļauties uz to, protams, būtu aplam. Atsevišķu priekškvalifikācijas turnīru LET tūres pretendentes pirmoreiz aizvadīja arī Ķīnā.

Izšķirošais kvalifikācijas turnīrs 17.decembrī sāksies citā Marokas pilsētā Marakešā.

LET priekškvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 08.12.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē