Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Broderam un Jansonei otrās vietas

"Hansabanka Latvian Open" galvenās balvas arī šogad itin pārliecinoši nonāca ārzemju spēlētāju īpašumā, tomēr rezultātu tabulā nekur tālu nebija jāmeklē pašmāju spēlētāju vārdi. Nospēlējot pēdējā kārtā ar 74 sitieniem, uz dalītu otro vietu pakāpās Kārlis Broders, savukārt Laura Jansone bija otrā dāmu konkurencē. Čempionu kausus nopelnīja soms Tomi Aronen un Krievijas golfere Marija Verčenova.

Broders finišēja ar 226 sitieniem, kas bija pa spēkam arī somam Niklas Virta un Igaunijas spēlētājam Paul Pohi. Igaunis par augsto vietu var pateikties izcilam ripinājumam teju pāri visam 18.grīnam. Pēdējā kārtā Broderam bija otrais labākais rezultāts.

Trīs kārtu summā otrās vietas ieguvēji savāca pa 226 punktiem. Lai gan 29 gadus vecais Aronen esot pārbaudījis arī Rīgas naktsdzīves kvalitāti, viņš tik un tā bija labākais ar 220 sitieniem(+4 virs PAR). Spēlējot amatiera statusā profesionāļu konkurencē "Nordic League", Aronen labākais rezultāts šosezon ir 12.vieta "Finnish Golf Tour Opening".

Igauniete Mari Suursalu (237) pēdējā kārtā nespēja apdraudēt Jansones (228) pozīcijas. Verčenovai (214), kura turpināja Krievijas dāmu uzvaru sēriju "Latvian Open", nenācās izjust spriedzi pretinieču rezultātu dēļ.

Desmitniekā kungu konkurencē iekļuva arī pārējie divi junioru izlases spēlētāji - Dāvis Puksts bija sestais, bet Mikus Gavars dalīja devīto vietu.

Pēdējās izmaiņas , 14.08.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē