Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Vēl viens ASV panākums

Individuāli ASV golferiem aizvadītajā sezonā ir veicies gana labi, lai aizejošo gadu uzskatītu par veiksmīgu. Pasaules ranga TOP 50 vairāk nekā puse spēlētāju nu ir amerikāņi, un jaunās paaudzes spēku apliecina arī fakts, ka otro gadu pēc kārtas par Eiropas tūres labāko debitantu atzina ASV golferi.

Eiropas tūrē gada debitanta laurus un līdz ar to sera Henry Cotton balvu otrdien izpelnījās 24 gadus vecais Brooks Koepka, bet pirms 12 mēnešiem tikpat pagodināts jutās viņa tautietis Peter Uihlein. Koepka Eiropas tūres naudas listē šosezon ieguva 8.vietu, turklāt novembrī arī uzvarēja "Turkish Airlines Open".

Koepka un Uihlein savstarpēji ir labi pazīstami un bieži ceļo kopā, kā arī dala vienus apartamentus Floridā. Amerikāņu cerības uz labākiem panākumiem nākotnē stiprina arī apstāklis, ka pasaules ranga TOP 50 ir 26 viņu tautieši - par četriem vairāk nekā pirms gada.

Sezonas kalendārā profesionāļiem gan ir vēl pāragri pavilkt svītru. Ceturtdien Sidnejā sāksies "Australian Open", kur pērn izcīnīto titulu centīsies aizstāvēt pasaules ranga līderis Rory McIlroy. Ziemeļīra pretinieku vidū būs arī reitinga trešās vietas īpašnieks Adam Scott, kam pērn tikai McIlroy bērdijs pēdējā bedrītē liedza cerības dzimtenē uz "Australian Open" titulu.

Pēdējās izmaiņas , 26.11.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē