Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Laura noturas vicelīderos

Apelsīnu audzēšanai jau mazliet piemērotākos laikapstākļos ceturtdien Floridā izspēlētajā "SunCoast Ladies Series" turnīra otrajā kārtā Laura Jansone saglabāja otro vietu kopvērtējumā, savukārt Krista Puisīte pirms pēdējā raunda uzlaboja pozīcijas un cieši pietuvojās pirmajam desmitam.

Lauras rezultāts otrajā kārtā "LPGA International Hills" laukumā bija 73 sitieni jeb +1 virs PAR, kas divu dienu summā nodrošināja -1 un otro pozīciju divus sitienus aiz līderes Haley Millsap. Laurai starp pirmās bedrītes trīskāršu bugiju un pēdējās bedrītes bugiju bija četri bērdiji un vēl viens bugijs.

Savukārt Krista ar +1 virs PAR raundu un rezultātu summā +5 pakāpās par piecām pozīcijām uz dalītu 11.vietu. Pirmajā deviņniekā Krista iekrāja divus bērdijus un trīs bugijus, bet otrais deviņnieks tika izspēlēts ar PAR.

Vietu galīgais sadalījums kļūs zināms piektdien pēc pēdējā raunda, kad beigsies priekšpēdējais gatavošanās turnīrs pirms LPGA tūres kvalifikācijas noslēguma turnīra. Jau vēstīts, ka tas notiks tajā pašā "LPGA International" no 3. līdz 7.decembrim.

"SunCoast Ladies Series" turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 21.11.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē