Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Novembra -12

Novembrī skaitlis -12 var liecināt par golferiem pagalam nelabvēlīgu klimatu, tomēr svētdien "Viesturos" tam bija pavisam cita nozīme. Tieši ar tādu rezultātu par Novembra kausa ieguvējiem scramble formāta turnīrā kļuva junioru izlases golferi Roberts Eihmanis un Rūdolfs Ķelle.
 

Uzvarētājiem 18 bedrītēs bija 10 bērdiji un īgls 4.bedrītē (PAR 4), kā arī neviena bedrīte netika izspēlēta virs PAR. Lai gan komandas spēles handikaps bija vienāds ar nulli, tas šoreiz nebija šķērslis, lai oficiālajā neto ieskaitē par 1,1 sitiena tiesu apsteigtu otrās vietas ieguvējus Aldi Puisīti un Aiju Krištopani, kuru rezultāts scramble sitienu spēlē arī bija zem PAR. Guntis Osis un Andris Strīķis saulainajā dienā ar neto 62,9 sitieniem bija trešie 16 komandu konkurencē.
 

Visu spēlētāju kartītes piedalījās izlozē, kur laimests bija apaļa summa "Viesturu" kluba veikalā, un vinnētājs tika noteikts ar Gata Valtera roku. Gandrīz jau par štata ložu vilcēju kļuvušais Valters iepriekš šādā pašā izlozē bija izvilcis laimestu pats sev, bet šoreiz prata iepriecināt savu draugu un pārinieku.

Vispirms gan tika izvilkti Igora Šaļina un Arvja Zeiles vārdi, taču abi turnīra norises vietu jau bija pametuši. Nepiepildījās izlozē klātesošo prognozes, ka Valters arī šoreiz izlozēs pats sevi, taču laimīgā izrādījās zīmīte ar Stefana Sprūža vārdu. Abi U-10 vecuma grupas juniori turnīrā bija jaunākā komanda, taču arī sacensību oficiālajā vērtējumā aiz sevis atstāja piecus duetus.

Pēdējās izmaiņas , 09.11.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē