Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Solista dvēseles mokas

Golfs ir individuāla spēle, kas ne velti tomēr biežāk tiek spēlēta plašākā kompānijā, jo pozitīvas emocijas tādējādi gūst iespēju pavairoties vismaz golferu skaitam atbilstošā proporcijā. Savukārt solistiem jārēķinās ar tādu pašu likteni kā Kārlim Cinītim senioram, kura hole in one var tikt iegrāmatots tikai viņa privātajās atmiņās.

Cinītis seniors ceturtdien "Viesturos", gaidīdams spēles partneri Vadimu Janovu, nolēma iesildīties divu bedrīšu izspēlē, un tieši šādā situācijā viņu piemeklēja hole in one. Bumbiņa uz nonākšanu otrajā bedrītē nebija skubināma, un šoreiz pietika ar vienu sitienu.

Tā kā Cinītis seniors tobrīd spēlēja vienatnē, viņa hole in one bumbiņa nenonāks "Viesturu" kluba mājas goda galerijā, taču tas nenozīmē, ka visas cerības ir zudušas. Vienkārši nākamajā reizē blakus veiksmei nepieciešams arī spēles partneris.

Var jau teikt, ka divreiz tādi brīnumi nenotiek, tomēr nesenas vēstures fakti liecina pretējo. Lai iesistu hole in one, gigantiska veiksme vajadzīga tiklab profesionāļiem kā amatieriem, tādēļ var paraudzīties arī uz LPGA pieredzi.

Amerikānietei Danielle Kang īpaši veiksmīgas bija oktobra beigas, jo viņa divas nedēļas pēc kārtas LPGA tūres sacensībās ne tikai iesita hole in one, bet līdz ar to tika pie divām automašīnām. Čempionātā Taivānā Kang turnīra otrajā kārtā ar vienu sitienu izspēlēja 17. bedrīti un saņēma "Audi A6", bet nedēļu iepriekš turnīrā Ķīnā 22 gadus vecā golfere pirmajā kārtā ar pirmo sitienu trāpīja 17. bedrītes izspēlē un nopelnīja "Buick LaCrosse".

Pēdējās izmaiņas , 06.11.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē