Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Ar skatu uz decembri

Nedaudz vairāk kā mēnesis līdz startam LPGA tūres izšķirošajā kvalifikācijā atlicis Kristai Puisītei, kuras gaitām nule kā īpašu vērību veltīja fārmtūres mājaslapas redakcija. Ja daļa atbilžu uz lasītāju iesūtītajiem jautājumiem Latvijas auditorijai bija nojaušama, Krista pastāstīja arī ko jaunu par savu spēli.

Līdz decembra sākumā Floridā paredzētajam trešajam LPGA kvalifikācijas turnīram Krista grib uzlabot savu spēli pa drusciņai visos elementos. "TaylorMade" vudus viņa tikko kā nomainījusi pret "Ping" un plāno vairāk iespēju savā spēlē dot 3.vudam, kas iepriekš tika izmantots ļoti minimāli. Latvijas profesionāle atgādināja, ka tieši 3.vuds bija tā nūja, ar kuru veiktais sitiens viņai liedza izredzes noturēties "Big Break" šovā.

Taču šogad "Symetra" tūres čempionātā Krista atskārtusi, ka tieši 3.vuds viņai biežāk ļautu daļā PAR 5 bedrīšu ar otro sitienu sasniegt grīnu. Savukārt ar draivera nomaiņu Krista cer pieaudzēt sitiena distanci. Divām garākajām nūjām tādējādi tiks pievērsta īpaša uzmanība, un, kā jau ikviens golferis, Krista vēlas arvien stabilāku sniegumu, lai dabūtu bumbiņu tuvāk bedrītei un trāpītu vairāk ripinājumu.

Atbildot uz jautājumu par mīļāko nūju, Krista svārstās starp draiveri un puteri. Golfere cer, ka jaunais draiveris kļūs viņai par labu sabiedroto, jo rada uzticamas stabilitātes iespaidu. Turklāt ļoti retas nepatikšanas pēc sitieniem no tee padara spēli vienkāršāku. Kristai arī ir pārliecība par savu ripināšanu situācijās, kad precizitāte ir jo īpaši nepieciešama.

Redzot sevi no malas "Big Break" šovā, Krista noskatījusi arī ko tādu, kas varētu palīdzēt spēlē turpmāk. Pēc dažiem sitieniem Kristai sava reakcija nav patikusi, un viņa vēlētos to izmainīt. Latvijas golfere, protams, labprāt būtu vēlējusies Amerikas mēroga šovā uzkavēties ilgāk, taču ļoti noderīga bijusi arī prakse līdz otrās un Kristai pēdējās sērijas noslēgumam.

Krista ļoti priecājas, ka atbildīgajos startos kedija pienākumus ir uzņēmusies Māra, lai gan jaunākā māsa profesionālās karjeras turpinājumu ir saistījusi nevis ar golfu, bet ar darbu programmatūras jomā. Studiju gados Amerikā abas māsas vēl vairāk saradušas, un lieliski saprotas ne tikai golfa laukumā.

Cerams, māsu Puisīšu sadarbība priecēs arī "Plantation Golf and Country Club", kur "Panther" un "Bobcat" laukumos no 3. līdz 7.decembrim notiks izšķirošās cīņas par iekļūšanu LPGA tūrē 2015.gada sezonā.

Pēdējās izmaiņas , 30.10.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē