Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Viens PAR raunds un TOP40

Rudens sacensību sezonu ASV studentu sportā (NCAA) otrdien noslēdza Linda Dobele, dalot 39.vietu "Palmetto Intercollegiate" turnīrā Dienvidkarolīnā. Trīs dienu summā Lindas veikums bija +13 virs PAR, un 229 sitieni ir viņas labākais rezultāts šosezon.

Veiksmīgākais Lindai "Turtle Point" golfa laukumā bija otrais raunds, kurā izdevās nospēlēt ar PAR jeb 72 sitieniem. Savukārt pirmajā un trešajā kārtā rezultāts bija attiecīgi 79 un 78 sitieni. Zem PAR summā nospēlēja trīs golferes, bet par uzvarētāju ar -4 kļuva Lena Schaeffner no Karolīnas Piekrastes universitātes.

Atbilstoši savam kārtas numuram Linda bija trešā labākā rezultāta īpašniece Austrumtenesijas valsts universitātē (ETSU), kas komandu ieskaitē ieguva 10.vietu 20 augstskolu konkurencē. Pēdējā raundā Lindai bija trīs bērdiji, taču lielākās nepatikšanas sagādāja viena pēc otras izspēlētās 18. un 1. bedrīte, kur summā tika atstāts +5 virs PAR.

Pēc ziemas pauzes ETSU "Lady Bucs" golferes sacensību noskaņu varēs atkal izbaudīt februāra vidū Floridas valsts universitātes rīkotajā turnīrā.

"Palmetto Intercollegiate" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 29.10.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē