Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Mērcētās Dzeltenās lapas

Lietus svētdien bija noskaņojies pamatīgi nomazgāt "Viesturu" laukumu, tādēļ par turnīra norisei pilnīgi atbilstošu varētu uzskatīt Slapjo "Dzelteno lapu" kausa izcīņas nosaukumu. Lai gan dabas spēki nebija diez cik vēlīgi, turnīrā spēlējušo komandu skaits bija ar diviem cipariem rakstāms.

Lietutiņš lija kā pa Jāņiem, tādēļ rīkotāji startu pārcēla stundu vēlāk, un 18 dalībnieki no spēlēšanas turnīrā, kam atbalstītājs "Grants" bija apstākļiem gluži atbilstošs, atteicās. Komandu sastāvos sekoja pamatīgas izmaiņas, un daži dueti īpašajiem apstākļiem spēja piemēroties ļoti labi.

Uzvarēja Jūlija Lāce duetā ar Robertu Eihmani, kuri neto vērtējumā finišēja ar 71,3 sitieniem. Trīs labākās komandas nospēlēja ar 80 sitieniem, un godalgoto vietu sadalīšanā par noteicošo faktoru kļuva duetu handikaps.

Uz otro vietu pakāpās juniori Roberts Matisons un Pauls Nesaule (73,1), bet Alda un Daigas Puisīšu ģimenes duets noslēdza laureātu trijnieku (75,2).

Sacensību kalendārā vismaz pāris nedēļas vēl ir aizpildītas, un sagaidāms, ka golferiem būs iespēja izbaudīt vēl ne vienu vien patīkamu rudens dienu.

Pēdējās izmaiņas , 12.10.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē