Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pareiza tendence Floridā

Pēc neveiksmīga pirmā raunda Laura Jansone un Krista Puisīte LPGA kvalifikācijas turnīra otrajā dienā jau nospēlēja nesalīdzināmi veiksmīgāk, taču atlikušajās divās dienās mērķa sasniegšanai arvien būs vajadzīgi labi rezultāti. Floridā risinās otrais kvalifikācijas posms, kur golferes pretendē iekļūt izšķirošajā trešajā atlases turnīrā.

Turnīrs notiek "Plantation Golf & Country Club" divos laukumos, kur golferēm četrās dienās jāizspēlē četri 18 bedrīšu raundi. Pēc sacensību divām dienām Laura ar +4 virs PAR dala 80.vietu, bet Krista ar +5 ir dalītā 98.vietā 191 spēlētājas konkurencē.

Uz nākamo kvalifikācijas turnīru tiks TOP 80 un atbilstošu dalītu vietu ieguvējas, tādēļ atliek tikai paļauties, ka Laura un Krista spēs parādīt savu labāko spēli arī pamatīgas turnīra spriedzes apstākļos.

Turnīru Krista sāka ar 79 sitienu jeb +7 raundu, toties otrajā dienā nospēlēja par deviņiem sitieniem labāk, un iekrātais -2 ļāva krietni uzlabot pozīcijas turnīra tabulā. Kristas krasais rezultāta kāpums nepalika nepamanīts arī turnīra rīkotājiem, kas šova "Big Break" dalībnieci uzmana jo īpaši.

Krista atzina, ka otrajā dienā spēlēja savu parasto spēli, bet pirmajā kārtā nervi tomēr atstāja savu ietekmi. Krista pirmās divas dienas spēlēja attiecīgi "Bobcat" un "Panther" laukumos, bet Laurai laukumu secība bija otrāda. Laurai pēc pirmās dienas +5 sekoja -1 zem PAR raunds.

Iegūtā vieta būs ļoti no svara arī tām spēlētājām, kas TOP 80 neiekļūs, jo visas finišējušās golferes saņems LPGA fārmtūres statusa kategoriju, un katra augstāka pozīcija nozīmē lielākas iespējas spēlēt 2015.gada sezonā.

LPGA kvalifikācijas 2.posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 02.10.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē