Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

TOP 25 Eiropā!

Līdzšinējā karjerā veiksmīgāko turnīru šonedēļ aizvadīja Laura Jansone, kura svētdien Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā Tenerifē finišēja dalītā 25.vietā. Savukārt Krista Puisīte ar kāpumu augšup rezultātu tabulā svētdien noslēdza LPGA fārmtūres čempionātu Floridā.

Laura trīs no četrām sacensību dienām nospēlēja zem PAR un turnīru noslēdza ar +1 virs PAR (71-76-71-71). Vizuāli krāšņajā "Costa Adeje" laukumā okeāna krastā Laura pēdējā raundā ar trim bērdijiem un diviem bugijiem uzlaboja pozīcijas turnīra tabulā kur augstāk par viņu bija trīs Solheim kausa izcīņā uzvarējušas golferes.

Finišs trešajā desmitā Laurai arī nodrošināja respektablu naudas balvu - 3780 eiro no turnīra 350 000 eiro balvu fonda. Ja arī tas neveicināja milzu lēcienu sezonas kopvērtējumā, tomēr praktiski divkāršoja Lauras līdzšinējos finansiālos panākumus profesionāles karjerā. Turklāt cerīgi, ka sezonas otrā puse Laurai beidzot pavērsusies veiksmīga, ar pārvarētu katu trijos no četriem turnīriem.

Uzvarēja dienvidafrikāniete Connie Chen, summā nospēlējot ar -12 zem PAR, kas viņai ļāva par diviem sitieniem apsteigt Spānijas golferi Carlota Ciganda, kura ir viena no Solhem kausa īpašniecēm.

Savukārt Atlantijas viņā pusē Kristai itin līdzīgi izvērtās "Symetra" tūres čempionāts, kur balvu fonds bija 150 000 dolāru. Virs PAR aizvadījusi tikai vienu raundu, Krista sacensības noslēdza ar PAR atbilstošu rezultātu (72-70-76-70) un dalītu 34.vietu. Pēdējā raundā -2 zem PAR Krista nodrošināja ar pieciem bērdijiem un trim bugijiem. Turnīra līderes finišēs vēlāk, bet sagaidāms, ka tas nemainīs vietu sadalījumu ceturtajā desmitā.

Abas Latvijas profesionāles labā noskaņojumā var gatavoties LPGA tūres kvalifikācijas otrajam posmam, kas Floridā, "Plantation Golf and Country Club" divos laukumos, ilgs no 30. septembra līdz 3.oktobrim. Par iekļūšanu izšķirošajā trešajā kvalifikācijas posmā konkurēs 206 golferes.

"Tenerife Open" REZULTĀTI

"Symetra" tūres čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 21.09.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē