Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Auto par bērdiju

Nekļūdījās tie, kuri jau pirms "Saab Open" sākuma bija pārliecināti par hole in one auto palikšanu solītāju īpašumā, taču vienu četru riteņu braucamrīku turnīrā izrādās, ka varēja nopelnīt. Linda Dobele par dāvanu savā vārda dienā parūpējās pati, jo spēja gan izcīnīt uzvaru spēcīgākajā HCP grupā dāmām, gan kā vienīgā bērdija 7.bedrītē autore saņēma kabatas izmēra "Saab" kabrioletu.

HCP neto ieskaitē Dobele tuvāko konkurenti savā grupā Lidiju Gavrilovu apsteidza par 10 punktiem, un arī sitienu spēlē uzvarētājas rezultāts bija viņas līdzšinējam handikapam (HCP 17,9) vairāk nekā cienīgs - 79 sitieni. Tas arī bija labākais stroke rezultāts dāmām.

Kungiem spēcīgākajā grupā trīs spēlētāji finišēja ar 77 stroke sitieniem, un HCP neto formātam pateicīgāks handikaps ļāva uzvarēt Reinholdam Pīrāgam. Labākais stroke rezultāts - 76 sitieni - bija Rob Swedberg, kurš HCP neto ieskaitē finišēja otrais.

Juris Visockis ar HCP 12,7 "neatbilstošu" rezultātu - 78 stroke sitieniem - uzvarēja otrajā handikapu grupā. Augstāko HCP grupā kungiem labākais bija Igors Martiņuks (stroke 94/neto 69). Savukārt dāmām otrajā grupā uzvarēja Iveta Kaminska.

Pēc ilgiem laikiem atkal "Viesturos" pabijušais brālīgā "Ozo Golf Club" pro Artūrs Krukovs izcēlās ne tikai ar dalītu otro labāko stroke rezultātu, bet arī ar tālāko izsitienu 5.bedrītē. Dāmām pēc izsitiena 8.bedrītē vistālāk līdz bumbiņai bija jāiet Elīnai Streļukai. Tuvākais sitiens 2.bedrītē izdevās Leham Luginskim.

Mēģinājumos tikt pie hole in one auto nevienam neesot izdevies ar pirmo sitienu tikt tuvāk bedrītei par krietnas nūjas garumu. Cerams, tas tikai iedrošinās rīkotājus solīt šādas balvas arvien biežāk, līdz kādam arī paveiksies.

Pēdējās izmaiņas , 21.08.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē