Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Karstas cīņas dažādos garuma grādos

Valsts tuvošanās karstuma rekordiem nebija šķērslis vairāk kā četriem desmitiem golferu svētdien "Viesturos" pulcēties uz "Davis Golf Style" akadēmijas kausa izcīņu. Tikmēr "Viesturos" pirmās prasmes apguvusī Krista Puisīte ar mainīgām sekmēm svētdien ASV noslēdza dalību LPGA fārmtūres posmā.

Kungiem spēcīgāko handikapu grupā uzvarēja Vjačeslavs Kuziščins ar neto 76 sitieniem, bet par vienu neto sitienu vairāk bija Edmundam Jansonam un Mārim Dalbiņam, kuri sadalīja attiecīgi otro un trešo vietu. Otrajā handikapu grupā uzvarētājs Ervīns Hāzenfuss pārspēja ne tikai sāncenšus, bet arī termometra rādītāju, iekrājot 40 punktus.

Dāmām visas trīs laureātes iekrāja pa 34 punktiem, un tikai pēc papildu rādītājiem Daiga Puisīte aiz sevis atstāja Vitu Priedīti un Aigu Nesauli. Savukārt jauniešu konkurencē Elvijs Šalājevs vienīgais nospēlēja labāk par savu handikapu un raundu noslēdza ar neto -4 zem PAR.

Vairākas balvas tika izlozētas - par "Illy" kafijas aparāta īpašnieku kļuva Daniels Henilans, bet pārsteigumu no DGSA 200 eiro dāvanu kartes izskatā saņēma Artūrs Kāršenieks.  

Savukārt Krista Ņujorkas štatā "Credit Union Classic" turnīrā ar 100 000 dolāru balvu fondu pēc divām kārtām pārvarēja katu, taču darvas karotīti noslēguma raundā piejauca pēdējā bedrīte ar divkāršu bugiju. Tas divkāršoja Kristas rezultātu plusos uz +4 virs PAR (73-71-73) un liedza pakāpties augstāk par dalītu 64.vietu. Uzvarēja venecuēliete Veronica Felibert ar -12 zem PAR.  

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 03.08.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē