Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Laura sasniedz 55.vietu LET posmā

Karjerā pirmo četru dienu turnīru Dāmu Eiropas tūrē (LET) Laura Jansone svētdien Vācijā noslēdza dalītā 55.vietā un sasniedza jaunu pakāpienu profesionāles karjerā. Pēdējā kārtā izcīnītais -3 zem PAR ļāva Laurai finišēt mīnusā arī turnīra kopvērtējumā.

Sacensību pēdējā dienā Laura nospēlēja tāpat kā pirmajā kārtā ar 69 sitieniem un uzlaboja skaiļus uz rezultāta tablo pēc ne tik spožajiem turnīra vidusdaļas raundiem, kad tika iekrāti +2 un +3 virs PAR rezultāti. Sacensību pēdējās 18 bedrītēs Latvijas golferei "Golfclub Wörthsee" laukumā rezultātu kartītē ierakstījās pieci bērdiji un divi bugiji.

Uzvarēja skotiete Kylie Walker, kura pirmajos trijos raundos saplosīja laukumu, ik dienu iekrājot -8 zem PAR. Savukārt pēdējā dienā līderei tik spoži vairs negāja, un 71 sitiens jeb -1 zem PAR nozīmēja pārspēli, jo summā ar -25 zem PAR nospēlēja arī angliete Charley Hull. Pārspēlē 18.bedrītē Walker jau bija atguvusies un nosargāja uzvaru, nodrošinot arī 37 500 eiro naudas balvu. Laurai pirmā LET naudas balva tika aprēķināta ar precizitāti divās zīmēs aiz komata - 858,33 eiro.

Nākamais turnīrs Laurai būs jau pēc dažām dienām Čehijā, kur piektdien netālu no Plzeņas sāksies "Sberbank Golf Masters" ar 250 000 eiro balvu fondu. Cerams, ka pirmais pārvarētais kats būs Lauru uzmundrinājis vēl sekmīgākam sezonas turpinājumam.

Vācijas dāmu "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 20.07.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē