Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Laura izcīna pirmo LET katu

Ne bez nervu stīgu paraustīšanas Laura Jansone piektdien pārvarēja katu Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā, taču galvenais, ka Latvijas golferei pirmo reizi būs iespēja spēlēt LET sacensību izšķirošajās kārtās. Ar otrās kārtas 74 sitieniem Laura Vācijas "Open" divu dienu summā saglabāja -1 zem PAR, kas bija pēdējais atbilstošais rezultāts kata pārvarēšanai.

Veiksmīgāka Laurai bija sacensību pirmā diena, kad "Golfclub Wörthsee" laukumā pie Minhenes 18 bedrītes izdevās izspēlēt ar 69 sitieniem jeb -3 zem PAR. Otrajā kārtā tramīgākais brīdis bija 14. un 15. bedrīte, kad raundā ar diviem bērdijiem iekrātais -1 zem PAR ar divkārša bugija un bugija palīdzību pārvērtās par +2 virs PAR.

Dienā, kad golferes turpināja plosīt viņu meistarībai vienkāršo laukumu, Laura vairs nevarēja atļauties nevienu kļūdu, un noslēgumā trīs bedrītes laimīgi tika izspēlētas ar PARiem. Summā -1 zem PAR ļāva dalīt 58.vietu un gatavoties nākamajām divām sacensību dienām.

Līdere skotiete Kylie Walker pēc divām dienām ir iekrājusi -16 zem PAR, atkārtojot LET turnīru pusceļa rekordu. Turnīra organizatori "Golfclub Wörthsee" raksturoja kā parka tika laukumu ar mīkstiem grīniem un vieglu pieeju tiem, kas komfortablos laikapstākļos jau iepriekš prognozējami ļāva golferēm cīnīties par augstiem rezultātiem.

Sacensību turpinājumā 65 no 126 startējušajām spēlētājām turpinās cīņu par 250 000 eiro balvu fondu.

Vācijas dāmu "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 18.07.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē