Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Ar skatu uz līderu galu

Sparīgi Vācijas dāmu "Open" ceturtdien sāka Laura Jansone, pirmajā raundā nospēlējot ar -3 zem PAR un, atstājot aiz sevis vairākas favorītes, izvirzījās dalītā 22.vietā. Svarīgs turpinājums Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā būs piektdien, kad "Golfclub Wörthsee" laukumā tiks pavilkta kata svītra.

Karstajā dienā netālu no Minhenes labu rezultātu netrūka un nebūs brīnums, ja kata pārvarēšanai turnīrā ar 250 000 eiro balvu fondu vajadzēs rezultātu mīnusā pret laukumu.

Laurai pirmajā raundā iekrājās pieci bērdiji, bet plusu pusē bija viens divkāršs bugijs, kas citādi eleganto rezultāta kartīti pabojāja 18. bedrītē. Spēli Laura sāka no 10. bedrītes tee, līdz ar to kritums bija pusceļā, toties nākamajā deviņniekā sekoja tikai PARi un divi bērdiji.

Līderpozīcijas pēc pirmās dienas dala trīs golferes ar -8 zem PAR, bet virs provizoriskās kata līnijas ir visas spēlētājas ar rezultātu mīnusā. Viena no līderēm skotiete Kylie Walker pēc raunda beigām teica, ka laukums paver daudz bērdiju iespēju, un vienmēr ir sajūta, ka kāda no tām paliek neizmantota.

Vācijas dāmu "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 17.07.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē