Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Jaunieši nesasniedz junioru "Open" katu

Pasaules golfa elpu nedēļas sākumā izjuta Pauls Nesaule un Laila Forstmane - divi Latvijas jaunieši, kas vienā no Anglijas senākajiem golfa laukumiem startēja "Junior Open" turnīrā. Tikt tālāk par otro kārtu un pārvarēt katu šoreiz gan neizdevās.

"West Lancashire Golf Club" startēja ielūgti 75 valstu U-16 vecuma grupas spēlētāji, bet katu 126 dalībnieku konkurencē pārvarēja 83 labākie, kuru rezultāts divu dienu summā nebija sliktāks kā +29 virs PAR.

Nesauli no iespējas spēlēt arī trešajā dienā šķīra seši sitieni, bet Forstmane ierindojās astoņus sitienus aiz kata. Dalībnieku spēles līmenis bija diezgan atšķirīgs, jo startēja gan golferi, kas nospēlēja zem PAR, gan jaunieši, kam rezultāti bija krietni virs 100 sitieniem raundā.

Pērn 140 gadu jubileju nosvinēušajā "West Lancashire Golf Club" Latvijas spēlētājiem nedaudz labāk klājās pirmajā dienā, kad Pauls 18 bedrītes izspēlēja ar 87 sitieniem (+15), bet Laila raundu noslēdza ar 89 sitieniem (+17). Otrajā kārtā abi Latvijas spēlētāji finišēja ar 92 sitieniem.

Jau visi iepriekš Latviju "Junior Open" pārstāvējušie spēlētāji atzina, ka šāds turnīrs sniedz nesalīdzināmi vērtīgu pieredzi, un ne velti ik otro gadu rīkotajās sacensībās uzvarētāju vidū ir bijis arī Sergio Garcia. Viņš uzvarēja pirmajā "Junior Open" 1994.gadā.

Nākamo reizi Latvijas jauniešus "Junior Open" gaidīs 2016.gadā Skotijā, "Kilmarnock (Barassie) Golf Club" laukumā.

Junioru "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 16.07.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē