Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Divas uzvaras Igaunijas junioru čempionātā

Nedēļas nogalē Nītvaljā notikušajā Igaunijas atklātajā junioru čempionātā Latvijai divas uzvaras nodrošināja Anna Diāna Švanka un Marija Luīze Jučmane. Puišiem visaugstāk tika 4.vietu ieguvušais Pauls Nesaule.

Anna turklāt palika nepārspēta U-21 ieskaites grupā, lai gan faktiski viņai būtu jāspēlē U-18 ieskaitē. Taču U-18 grupā nebija pietiekams dalībnieču skaits, lai labākās spēlētājas saņemtu arī ieskaites punktus Pasaules amatieru golfa rangā. Tādēļ U-18 un U-21 grupas tika apvienotas augstākajā kategorijā.

Uzvaru Anna trīs raundu summā nodrošināja ar +19 virs PAR (80-79-76), ar katru nākamo kārtu uzlabojot savu rezultātu. Alise Burkāne ieguva 4.vietu (+33), bet Laila Forstmane dalīja piekto pozīciju (+41). Anna maija beigās uzvarēja Lietuvas amatieru "Open", un panākumu deķīti Baltijas mērogā izdevās pavilkt arī uz ziemeļiem.

Savukārt U-14 grupā meitenēm puse dalībnieču bija no Latvijas, bet uz goda pjedestāla tika aizņemtas divas augstākās vietas. Aiz Marijas (+38) otro vietu divu raundu summā ieguva Anna Marksa (+43), savukārt Arta Ruciņa (+60) un Katrīna Gustafsone (+72) noslēdza pirmo sešinieku.

Puišiem U-14 grupā Pauls divu raundu summā finišēja ar +18 virs PAR un no uzvarētāja mājinieka Kevin Cristopher Jegers atpalika 12 sitienus.

U-18 grupā puišiem startēja 11.vietu dalījušais Roberts Bišs (+37), savukārt Artūrs Asars-Asarovskis pēc trim kārtām noslēdza 19 dalībnieku sarakstu (+77). Edvards Asars-Asarovskis ieņēma 7.vietu un neapsteidza nevienu konkurentu U-12 grupā.

Igaunijas atklātā junioru čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 07.07.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē