Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Bez cerībām uz katu

Dāmu Eiropas tūres (LET) tūres sacensībās Lielbritānijā Laura Jansone ceturtdien uz tee stājās pēdējā, un pirmās kārtas noslēgumā arī rezultātu listē ierindojās turnīra tabulas lejasdaļā. Pirmā raunda +13 virs PAR neatstāja izredzes piektdien Dāmu Eiropas "Masters" pacīnīties par kata pārvarēšanu.

Pirms turnīra otrās kārtas Laura dala 141.vietu, bet prognozētais kats ir +4 virs PAR, tādējādi sacensību otrā diena jāizmanto pozitīvas pašsajūtas atgūšanai un nostiprināšanai. Startējot no 10. bedrītes, Laurai viss bija kārtībā pirmās sešas bedrītes, kur PARi rindojās viens pēc otra. Taču turpinājumā pieci divkārši bugiji un trīs bugiji nogremdēja rezultātu dziļākajā tabulas pagrabā.

Līderpozīcijas pēc pirmās dienas ar -5 zem PAR dala trīs golferes - francūziete Celine Herbin, Austrālijas golfere Sarah Kemp un Sally Watson no Skotijas.

Turnīrs ar 500 000 eiro balvu fondu "Buckinghamshire Golf Club" laukumā beigsies svētdien. Laurai par sezonas veiksmīgāku turpinājumu būs iespēja cīnīties jūlija otrajā pusē Vācijas dāmu "Open".

Dāmu Eiropas "Masters" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 03.07.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē