Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Eihmanis un Burkāne uzvar pāru kausa izcīņā

Divās dienās otro uzvaru svētdien izcīnīja Roberts Eihmanis, duetā ar Alisi Burkāni "Viesturos" pārliecinoši pārspējot sāncenšus "Viesturu-Capitals" pāru kausa izcīņā. Turnīrā, kur vietu sadalījumu nereti izšķīra cipari aiz komata, uzvarētāji konkurentus pārspēja par vairākiem sitieniem.

Eihmanis un Burkāne jaunās golfa paaudzes varēšanu apliecināja, izspēlējot laukumu ar bruto 67 sitieniem jeb -3 zem PAR, kas viņiem nodrošināja neto 64,9 punktus. Otro vietu ar neto 67,7 punktiem ieguva juniori Pauls Nesaule un Oskars Ruģelis, bet vēl par vienu neto punktu vairāk bija Andrim Rodzem un Elvijam Šalājevam.

Ne visas balvas sadalīja pēc ieņemtajām vietām, jo ceļojumu ar "Tallink" prāmi izlozēja. Nejaušās veiksmes faktors bija par labu Arnim Pekšam un Ilzei Brokai, kam līdz ar to izdevās tikt pie gandarījuma balvas par nepadošanos golfa laukumā.

Savukārt "Viesturos" pirmās golfa prasmes apguvusī Krista Puisīte sestdien finišēja LPGA fārmtūres turnīrā Mičiganā, kur Latvijas profesionālei šoreiz neizdevās pārvarēt katu. Kristas rezultāts +6 virs PAR (75-75) atstāja viņu trīs sitienus aiz kata. Cerams, tēva Alda Puisīša klātbūtne palīdzēs Kristai saglabāt labu noskaņojumu, lai teiktos pēc panākumiem nākamajā turnīrā.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 08.06.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē