Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturu" kausi Fogtam un Eniņai

Golfa kluba "Viesturi" kausa izcīņā atklātajā ieskaitē svētdien labākie panākumi bija Ervīnam Fogtam un Guntai Eniņai, kuri spraigā konkurencē apsteidza tuvākos sāncenšus. Balvas atsevišķi sadalīja arī kluba biedru ieskaitē vairākās kategorijās.

Fogts laukumu izspēlēja ar 83 sitieniem, kas oficiālajā neto izteiksmē nodrošināja 71 sitiena rezultātu. Tādu pašu neto rezultātu sasniedza Jānis Taurenis, bet lielāka handikapa dēļ ieņēma 2.vietu. Trešais ar neto 73 sitieniem 28 dalībnieku konkurecē bija Andris Rodze.

Dāmām spēlētāju skaits bija mazāks, tomēr rezultāti galvgalī tāpat blīvi. Eniņai ar neto 70 sitieniem izdevās par viena neto sitiena tiesu apsteigt Alisi Burkāni. Trešā ar neto 74 bija Skaidrīte Verbicka. Studentes brīvdienas baudot, dienas labāko rezultātu sitienu spēlē sasniedza Linda Dobele (77), taču neto formātā tas nedeva vairāk par 4.vietu.

Atsevišķās ieskaites grupās GK "Viesturi" kluba biedru vērtējumā labākie bija Vitālijs Gavrilovs, Andris Rodze, Daniels Henilans, Gunta Eniņa un Skaidrīte Verbicka.

Nākamais individuālais klasiskais turnīrs "Viesturos" būs jāgaida diezgan ilgi līdz jūlija pirmajai svētdienai, kad risināsies Lars Jonsson ceļojošā piemiņas kausa izcīņa.

Pēdējās izmaiņas , 01.06.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē