Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Profesionālēm cīņas Karolīnā un Amsterdamā

Abām Latvijas golfa profesionālēm Kristai Puisītei un Laurai Jansonei nedēļas nogale būs spraiga, un, cerams, pietiekami gara, lai spēlētu arī pēdējā kārtā, kad cīņu noslēgs katu pārvarējušās spēlētājas. Krista Karolīnā jau atgādināja, ka ne velti ir salīdzināta ar bērdiju mašīnu, savukārt Laurai pirmā kārta Amsterdamā spēlējama piektdien.

Krista LPGA fārmtūrē spēlē Ziemeļkarolīnā, kur "Raintree Country Club" laukumā risinās "Symetra Classic" ar 100 000 dolāru balvu fondu. Spriežot pēc spēlētāju vidējiem rezultātiem, laukums ir nedaudz vieglāks nekā iepriekšējā turnīrā, tādēļ sagaidāms, ka uz mīnusiem pretendēs vairāk golferu.

Pirmajā raundā Krista 18 bedrītēs iekrāja piecus bērdijus (turklāt visus PAR 4 bedrītēs), bet trīs bugiji no tiem summā atstāja -2 zem PAR un dalītu 15.vietu vēl pirms visu spēlētāju finiša. Kats būs pēc piektdien izspēlētās otrās dienas, tā ka pārbaudījumu vēl netrūks.

Pēc izspēlētā pirmā raunda Krista vēl īsti nebūs tikusi zem segas, kad Laura links tipa "The International" laukumā pie Shipholas lidostas jau gatavosies startam Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā - Latvijas golferei starts "Deloitte Ladies Open" paredzēts jau plkst. 8.11 pēc vietējā laika. Turnīrā ar 250 000 eiro balvu fondu kats paredzēts pēc otrās dienas.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 23.05.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē