Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Vasaras pieteikums

Pieņēmums par aukstumu ievziedu laikā svētdien nebija spēkā "Viesturos", kur golferi gluži vasarīgās noskaņās sacentās "Grant's" kausa izcīņā. Vismaz temperatūras ziņā karstums bija krietni pamatīgāks nekā Ziemeļkarolīnā, kur savulaik "Viesturos" spēlēt sākusī Krista Puisīte aizvadīja pēdējo kārtu LPGA fārmtūres sacensībās.

Sponsoru balvas sadalīja četrās ieskaites grupās, tiesa, U-21 jauniešiem vecuma cenza dēļ nebija paredzētas visas tās pašas balvas, kas citiem laureātiem. Kungiem nopietnāko handikapu grupā ar neto PAR atbilstošu rezultātu uzvarēja Andris Rodze, kam, pēc paša atzinuma, laukums šoreiz nebija pretinieks, bet sabiedrotais.

Otrā kungu HCP grupā uzvarēja Edijs Svars, kurš 42 stableford punktu rezultātā saskatīja arī trenera Dāvja Puksta ieguldījumu.

Pukstu uzteica arī uzvarētāja dāmu konkurencē Skaidrīte Verbicka, kam apmācība palīdz spēlēt ne tikai efektīvāk, bet arī skaistāk. Uzvaru Verbickai nodrošināja 35 stableford punkti.

Jauniešu cīņās veiksmīgākā diena bija Kristapam Cinim, kurš pirmo vietu nodrošināja ar neto 71 sitienu.

Savukārt "Grant's" īpašo velti, kas nogatavošanās procesu sāka vēl pirms Latvijas neatkarības atjaunošanas, izredzes bija saņemt visiem attiecīga vecuma apbalvošanas pasākuma dalībniekiem, bet laimīgā loze krita Mārim Dalbiņam.

Cita sportiska mēroga notikumi risinājās viņpus okeānam, kur katu "Symetra" tūres posmā pārvarējusī Krista svētdien pēdējā raundā nospēlēja ar 73 sitieniem jeb +1 virs PAR, kas Latvijas spēlētājas rezultātu trīs dienu summā pavirzīja uz +6. Pēc visu dalībnieču finiša Krista dalīja 51.vietu.

"Symetra" tūres sacensību REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 18.05.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē