Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Karstais maija kalendārs

Līdz ar pavasara iesilšanu golferiem īpaši tīkamos grādos, pilnā plaukumā ir arī sacensību kalendārs, sestdien dažādos laukumos pulcējot dalībniekus lielākos un mazākos turnīros. "Ozo" laureātus noteica "Mercedes" balvas izcīņā, "Viesturos" startēja junioru tūres dalībnieki, bet "Avotos" sezonu sāka pļavu golfa čempionāta dalībnieki.

"Ozo" laukumā hole in one balva arī šoreiz laukumu pameta bez kāda golfera pie stūres, taču gan jau būs šajā sezonā vēl citas iespējas iesīkstējušo tradīciju mainīt. Taču citas balvas bez īpašniekiem nepalika.

Savu handikapu straujai uzlabošanai pievērsās arī singlu spēlētāji, un vislabāk tas izdevās Ivaram Gruntem. Visa laureātu trijotne iekrāja 39 stableford punktus, tomēr Gruntem izdevās atstāt aiz sevis Nikolaju Keņinu un Andri Cini. Vēl divās HCP grupās uzvarēja viesis no Ķīnas Dong Jingguo un Aija Veisa.

Savukārt Latvijas pļavu golfa čempionāta pirmais posms "Avotos" pulcēja 30 spēlētāju, un visveiksmīgākā diena bija mājiniekam Ingaram Matisonam, kurš 18 bedrītes izspēlēja ar 73 sitieniem jeb +15, un par diviem sitieniem apsteidza Gundaru Rauzu. Dāmām labākā bija Gunita Siliņa.

Tikmēr jaunatnes tūres posmā atsevišķās vecuma grupās uzvarēja Alise Burkāne (U-21), Anna Marksa (U-15), Fēlikss Gavars (U-12) un Francis Gavars (U-10).

Aiz okeāna profesionāļu konkurencē "Symetra" tūrē turpina cīnīties Krista Puisīte, kura pēc diviem raundiem pirms visu spēlētāju finiša balansē uz kata robežas, bet ar cerību palikt tā pareizajā pusē. Pēc pirmās dienas 73 sitieniem jeb +1 virs PAR nākamais raunds Kristai Ziemeļkarolīnā pagādāja +4 virs PAR, tādēļ tālākas iespējas turnīrā būs atkarīgas no sāncenšu rezultātiem. Turnīra pēdējā raundā spēlēs 70 labākās un dalītu vietu īpašnieces.

Pēdējās izmaiņas , 17.05.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē