Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Ukrainā arī golfs

Ukrainas vārds jau ilgāku laiku ziņās parādās neiepriecinošā aspektā, tomēr organizatori cer, ka situācija uzlabosies un jūlijā varēs veiksmīgi aizvadīt nacionālo amatieru "Open". Ukrainas Golfa federācija aicina piedalīties arī Latvijas spēlētājus, solot nodrošināt visu labam turnīram nepieciešamo.

Sacensības notiks no 4. līdz 6.jūlijam "Superior Golf & Spa Resort" laukumā Harkivā. Apzinoties nepateicīgo situāciju citu valstu spēlētāju atsaucībai, organizatori sola viesmīlīgu atmosfēru, draudzīgas cenas un īpašo ielūgumu turnīra uzvarētājam dalībai Eiropas "Challenge" tūres sacensībās, kas Harkivā paredzētas septembrī. Spēlētāju izmitināšana paredzēta uz vietas golfa kūrortā.

Ja situācija Ukrainā radīs bažas par dalībnieku drošību, rīkotāji sola adekvāti novērtēt situāciju un informēt par iespējamiem riskiem.

Turnīrā paredzēts izspēlēt trīs raundus ar katu pēc otrās dienas. Maksimālais dalības handikaps atbilstoši apstākļiem ir HCP 26,4. Interesenti pēc papildu informācijas var vērsties Latvijas Golfa federācijā.

Pēdējās izmaiņas , 13.05.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē