Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Lindai un ETSU pietrūkst līdz NCAA finālam

Trīs sitienu tiesa sestdien šķīra Lindas Dobeles pārstāvēto Austrumtenesijas valsts universitāti (ETSU) no pirmā astoņnieka ASV studentu sporta (NCAA) Austrumu reģiona čempionātā un iekļūšanas lielajā NCAA finālturnīrā. Linda Floridā pēdējā kārtā nospēlēja ar +5 virs PAR un individuāli dalīja vietu pirmā simta beigās.

Pārliecinoši uzvarēja Vanderbilt augstskola ar -24 zem PAR, un ar rezultātu mīnusā sacensības pabeidza vēl trīs komandas. ETSU meitenes finišēja ar +18, kas ļāva dalīt 11.vietu. Bez kāju savainojušās Māras Puisītes spēlējusī Teksasas valsts universitātes komanda ar +21 ieņēma 13.vietu 24 augstskolu konkurencē.

Lindas individuālais rezultāts trijos raundos bija +13 virs PAR (74-78-77), kas karjerā pirmajā NCAA reģionālajā čempionātā viņu ierindoja dalītā 96.vietā 126 spēlētāju konkurencē. Komandā Linda bija ceturtā labākā no piecām dalībniecēm.

Savukārt Dienvidkarolīnā Krista Puisīte profesionāļu cīņā "Symetra" tūrē pēc lielā lēciena otrajā kārtā sestdien turpināja ar pieticīgāku +5 virs PAR un pirms pēdējā raunda atkāpās uz dalītu 58.vietu. Pēc trim kārtām Kristas rezultāts ir +9 virs PAR, taču ar izredzēm pacīnīties par savu labāko rezultātu LPGA fārmtūres sacensībās. Pagaidām labākais rezultāts Kristai "Symetra" tūrē ir dalīta 39.vieta.

"Symetra" tūres turnīra REZULTĀTI

NCAA Austrumu reģiona čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 11.05.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē