Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmais kats pārvarēts

Vēl vienu soli uz priekšu profesionālajā golfā nedēļas nogalē spēra Krista Puisīte, ar otro mēģinājumu Floridā pārvarot katu LPGA fārmtūres sacensībās. Pēc trijām kārtām Krista "Chico's Patty Berg Memorial" turnīrā dalīja 39.vietu, iepriecinot ar vienu raundu mīnusos.

Pirmajā kārtā nospēlējusi ar 76 sitieniem jeb +4 virs PAR, Krista tobrīd dalīja 63.vietu un radīja sev risināmu uzdevumu, jo balansēja uz kata robežas. Sacensību otrā kārta golferēm izvērsās saraustīta, negaisu izraisīto pārtraukumu dēļ, taču Kristai tas nebija šķērslis teicamam izrāvienam, 16 bedrītes izspēlējot ar četriem bērdijiem un -3 zem PAR.

Raunda noslēgumā pēdējās divas bedrītes "Cypress Lake Country Club" laukumā jau svētdien tika pieveiktas ar PAR, kas summā ar +1 ļāva pakāpties uz 23.vietu. Sarosījās arī "Symetra" tūres organizatori, kas laikam jau ne tik daudz 4.maija, kā Kristas spēles dēļ beidzot sagādājot rezultātu tablo Latvijas karodziņu, kas aizpildīja iepriekš anonīmo tukšumu.

Tomēr cerībām uz vēl augstāku vietu šoreiz vēl nebija lemts piepildīties, jo pēdējā raundā virs PAR izspēlētu bedrīšu Kristai bija vairāk nekā abās iespriekšējās kārtās kopā, un trīs bērdiji tikai piebremzēja lejupslīdi. Uzvarētāja korejiete Min Seo Kwak trijās kārtās iekrāja -7 zem PAR.

Visstraujāk Kristas rezultātu nogremdēja pēdējās četras bedrītes, kas tika izspēlētas ar +4 virs PAR, līdz ar to arī uz pusi samazinot pienākošos naudas balvu. Tomēr svarīgi, ka vēl viens solis profesionālajā golfā sperts uz priekšu, un veikts pirmais ieraksts "Symetra" tūres Naudas listē. Labākās 10 pelnītājas sezonas beigās saņems LPGA tūres kartes.

Pēc līdzīga scenārija nedēļas nogali aizvadīja vēl viena Latvijas spēlētāja Anna Diāna Švanka, kura startēja Velsas dāmu amatieru "Open". Spēlējot PAR 75 "Prestatyn Golf Club" laukumā, Anna Diāna trīs raundu summā finišēja ar +15 virs PAR dalītā 61.vietā 72 dalībnieču konkurencē, taču otro kārtu izspēlēja zem PAR.

Pirmajā un trešajā raundā Annas Diānas rezultāts bija 83 sitieni jeb +8 virs PAR, ko patīkami atsvaidzināja -1 otrajās 18 bedrītēs. Uzvarēja skotiete Eilidh Briggs ar -9 zem PAR.

"Chico's Patty Berg Memorial" REZULTĀTI

Velsas dāmu amatieru "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 05.05.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē