Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Lielo punktu dienas

Pavasara pieticību atstājuši pagātnē, veiksmīgākie golferi sestdien "Ozo" laukumā ar itin brangiem punktu lomiem ieņēma godalgotās vietas "Re & Re Open", kas risinājās vienlaicīgi ar "TaylorMade" Balto sestdienu. Maija pirmajā turnīrā spēlētgribētāju bija tik daudz, ka pieteikumi maksimumu sasniedza jau gandrīz nedēļu pirms sacensībām.

Tuvu 40 punktu robežai finišēja arī uzvarētājs kungu spēcīgākajā HCP grupā. Vilmārs Jansons apbalvošanā aizmuguriski tika godināts gan kā pirmās vietas ieguvējs un 38 punktu īpašnieks, gan kā viens no uzticamākajiem apmeklētājiem, kurš dienu pirms sacensībām "Ozo" laukumā bijis pēdējais viesis. Par vienu punktu mazāk iekrāja Igors Lipskis, kurš par šādu pavērsienu gan nebija diez cik gandarīts, jo tiecās pēc maksimuma. Trešo vietu ar 36 punktiem nodrošināja Edmunds Jansons.

Savukārt dāmām centīgi trenera apmeklējumi uzvarā rezultējās Jeļenai Šestakovai, kura uzvarēja ar 40 punktiem un par trim punktiem apsteidza Anitu Grīnbergu un Daigu Puisīti, kuras ar 37 punktiem sadalīja attiecīgi otro un trešo vietu.

Jau ierasti kungiem otrajā HCP grupā puslīdz droši uz vietu godalgotu vietu var cerēt ar 50 stableford punktiem. Šoreiz Mārim Simanovičam uzvarai pietika ar 48 punktiem, bet otrais ar 46 punktiem bija Armands Tripāns, kurš par pieciem punktiem bija priekšā trešās vietas ieguvējam Jānim Trēgeram.

Pēc turnīra golferi varēja izmēģināt spēkus "TaylorMade" tālākā draiva sacensībās, kam faktiski bija maza Latvijas čempionāta statuss. Uzvarēja Roberts Eihmanis ar viegli prātā paliekošu rezultātu - 300 metriem. Tātad nebūt ne nejauši Eihmanis turnīrā saņēma arī balvu par tālāko izsitienu 7. bedrītē, savukārt dāmām ar pirmo sitienu vistuvāk grīnam tika Ineta Krodere-Imša. Eihmanis arī apliecināja, ka tāli draivi nav viņa vienīgā specialitāte, jo nopelnīja balvu par labāko rezultātu sitienu spēlē (74).

"TaylorMade" pasniegtās balvas bija viegli nojaušamas, taču tādēļ golferiem ne mazāk noderīgas, turklāt tās varēja iegūt ne tikai iegūto vietu secībā, bet arī visu dalībnieku izlozē. Savukārt "Re & Re" līdzās citām noderīgām lietām ziedoņa noskaņas laureātiem vairoja ar dažādu gadalaiku košuma un krāšņuma augiem, kas nu atradīs jaunas mājas.

Pēdējās izmaiņas , 03.05.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē