Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Uzvara ar PAR

Izbaudot gandrīz vasaru jau sezonas sākumā, vairāk nekā simts dalībnieku sestdien "Ozo Golf Club" laukumā startēja "Garmin Open". Dienas labāko rezultātu sasniedza Roberts Eihmanis, kam PAR atbilstoši 72 sitieni nodrošināja uzvaru kungu spēcīgāko handikapu grupā.

Eihmanis uzvaru garantēja ar 37 stableford punktiem, bet cīņā par otro vietu bija pamatīgi jāšķetina ciparu virknes rezultātu kartītēs. Visbeidzot ar 36 punktiem otro pozīciju ieņēma Ervīns Fogts, savukārt Intam Krastam tikpat punktu deva trešo vietu 40 dalībnieku konkurencē.

Otrajā HCP grupā kungiem arī startēja 40 dalībnieku, bet pārliecinošu uzvaru ar 44 stableford punktiem nodrošināja Lauris Ozoliņš. Labāk par savu handikapu nospēlēja arī otro un trešo vietu sadalījušie Viesturs Briedis (38) un Vadims Janovs (37).

Dāmu konkurencē savu handikapu uzlaboja pirmās divas vietas ieguvušās juniores. Annai Marksai uzvaru nodrošināja 40 stableford punktu, turpretim Alise Burkāne ar 37 punktiem bija otrā. Uz trešo pozīciju 22 dāmu konkurencē ar 35 punktiem pakāpās Anda Vaišļa.

Sezonas kalendāram uzņemot raitu ritmu, nākamajā sestdienā "Ozo" golferus gaidīs jau uz nākamo turnīru.

Pēdējās izmaiņas , 19.04.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē